PARTENERI

lista parteneri autorizati

Lista partenerilor Expert Tools exprima o prezenta locala in toata Romania, datorita careia clientii au acces la produsele si serviciile ofertate indiferent de locatia lor, beneficiind de o experienta vasta in toate domeniile asociate.
Listate mai jos, sunt toate firmele cu care ne aflam in parteneriat.

leftAtlas Copco este un grup industrial de elita in domeniile de constructie, echipament minier, sisteme de asamblare, scule electrice si compresoare. Grupul ofera cele mai productive solutii pentru clientii sai prin produsele si serviciile inovative.
www.atlascopco.ro

bilka-logo leftBILKA este producator de invelitori metalice atat pentru constructii rezidentiale, cat si pentru constructii industriale, ce pune la dispozitia clientilor si o gama completa de jgheaburi, burlane metalice si accesorii pentru acoperis, la preturi competitive si din materiale de calitate superioara.
www.bilka.ro

leftGrupul Bosch este un lider global in furnizarea de tehnologii si servicii. Incepand cu anul 2013, grupul Bosch a fost structurat pe patru sectoare de activitate: Automotive Technology, tehnologie industriala, bunuri de larg consum, energie si echipamente pentru constructii.
www.bosch.com.ro

delta-logo leftDelta se ocupa cu furnizarea sistemelor de ridicat adecvate mai multor domenii de utilizare.
Cu o retea de distributie dezvoltata in intreaga lume, Delta se recomanda clientilor datorita calitatii superioare, caracteristicilor deosebite si suport post-vanzare excelent.

delta-plus-logo leftDelta Plus se ocupa cu productia echipamentelor de protectie utilizand tehnologii inspirate din sport sau din activitatile in timpul liber, materialele fiind lejere si flexibile, care respecta mediul inconjurator, astfel incat purtarea echipamentelor devine o placere si nu o obligatie.

ductil-logo leftProducator de electrozi de sudura si lider de piata traditional, cu 38 de ani de activitate in domeniu, DUCTIL fabrica produse care se incadreaza perfect in standardele de calitate internationale.
www.ductil.ro

logo-energy-power-systems leftDin anul 2002 Energy activeaza pe piata ca producator de generatoare de curent si de sudura. In prezent, generatoarele sunt echipate cu motoare Subaru, Yanmar si John Deere. Datorita motorizarilor profesionale si a retelei de distributie la nivel national, generatoarele Energy sunt alegerea multor companii de constructii cat si a consumatorilor casnici.
www.fabricadegeneratoare.ro

ESAB logo leftESAB este producator de consumabile si echipamente pentru practic orice proces si aplicatie de sudare si taiere.
www.esab.ro

ius-logo leftParte a grupului industrial francez MOB, S.C. IUS S.A. are ca ocupatie productia de unelte si scule de mana profesionale de calitate superioara.
www.mob-ius.ro

Kipor Logo leftKIPOR reprezinta un producator de generatoare electrice major pe piata internationala, avand ca ocupatie fabricarea de generatoare digitale, generatoare insonorizate, pentru uz general si pentru sudare si nu numai. Echipa Kipor se concentreaza asupra cercetarilor in domeniul dezvoltarii solutiilor de energie.
www.kipor.ro

logo-kober leftKOBER este printre primii mari producatori cu capital integral privat din domeniul produselor peliculogene (chituri, grunduri, vopsele, emailuri, lacuri, diluanti) si al rasinilor sintetice, cu cea mai dinamica dezvoltare in segmentul produselor decorative, pe care detine o cota de piata importanta.
www.kober.ro

Makita logo leftMakita reprezinta un important producator de scule electrice profesionale la o calitate superioara, investind foarte multe resurse in dezvoltarea tehnologiilor existente si inovand prin creerea unor noi tehnologii si modalitati de utilizare. Astfel, Corporatia Makita tinteste spre a deveni cel mai bun furnizor de scule electrice (inclusiv cu acumulatori), masini de prelucrare a lemnului, scule pneumatice si scule pentru gradina, toate acestea facand viata mult mai confortabila si placuta pentru utilizatori.
www.makita.ro

Proweld Logo leftObiectivul principal al echipei Proweld sta in productia si vanzarea aparaturilor de sudare, taiere cu plasma, multifunctionale, redresoare, roboti de pornire si diferite accesorii.
www.proweld.com.ro

rockwool-logo leftGrupul Rockwool este liderul mondial in ceea ce priveste producerea de vata minerala bazaltica, un material ce imbunatateste calitatea vietii si contribuie la atenuarea problemelor de mediu, precum efectul de sera, smog-ul si ploaia acida.
Termoizolatia Rockwool ne ofera un mediu interior placut, protejandu-ne de frigul patrunzator de afara. In climatele cu temperaturi ridicate, vata minerala bazaltica ajuta la pastrarea temperaturilor racoroase la interior.
www.rockwool.ro

siad logo leftSIAD Romania ofera o gama variata de gaze tehnice, gaze pure, amestecuri de gaze, echipamente pentru gaze si servicii de management pentru sectorul gazelor. Intreaga gama de produse si servicii este disponibila in toata tara datorita unei retele nationale de distributie si cu sprijinul mai multor parteneri de distributie.
www.siad.com/romania

sika-logo leftSika Romania este subsidiara locala a Sika AG, companie elvetiana cu sediul in Baar, ce activeaza in domeniul materialelor chimice pentru constructii si industrie.
Peste 100 de ani de inovatie si consecventa, solutii inovatoare si personalizate nevoilor clientilor nostri plaseaza Sika ca si leader in furnizarea materialelor pentru sigilari, lipiri, ancorari, reparatii, hidroizolatii si protectii.
rou.sika.com

tysweld logo leftTYSWELD au stabilit ca obiectiv dezvoltarea continua a tehnologiei cat si perfectionarea produselor de sudura, care sunt supuse unor controale stricte pentru a asigura o calitate superioara si fiabilitate de rang inalt, satisfacand cele mai inalte standarde confirmate prin certificate corespunzatoare.
www.tysweld.com/ro

Unior logo leftUNIOR si-a selectat de pe piata mondiala un manunchi de producatori de scule de mana profesionale, pe care ii reprezinta in baza unor contracte de distributie exclusiva si a caror imagine o promoveaza pe piata romaneasca.
www.unior-tepid.eu

Weber mt logo leftWeber Maschinentechnik GmbH, cu sediul in Germania - Bad Laasphe, este compania producatoare de utilaje pentru compactare cu peste 55 de ani de experienta. Calitatea progresiva, inventiile si inovatiile au facut ca produsele Weber MT sa fie apreciate unanim la nivel mondial. Un exemplu este uimitorul sistem COMPATROL, unic in lume ce permite controlul rezultatelor compactarii in timp real.
www.interprima.ro

weldas-logo leftProdusele Weldas sunt garantate impotriva defectelor de fabricatie. Datorita existentei unui numar mare de aplicatii este responsabilitatea utilizatorului de a selecta produsul potrivit pentru fiecare aplicatie.
www.weldaseurope.com