Go back Inchirieri Service

PRODUSE

scule electrice, sisteme de ridicat etc.

GENERATOARE DE CURENT ELECTRIC

Gama de generatoare comercializate include generatoare digitale, insonorizate, generatoare de sudura si uz general ale caror performanta le impinge mai sus fata de competitie, fiind recunoscute la nivel international si certificate CE.

Generatoare Digitale

Generatoare Digitale Kipor leftUsor de manipulat, generatoarele digitale cu inverter se recomanda pentru alimentarea aparaturilor sensibile la fluctuatii de tensiune sau frecventa, asigurand astfel o functionare optima a echipamentelor consumatoare.

Inverter-ul este componenta care reduce fluctuatiile undelor curentului produs de alternator, transformandu-l in curent continuu si apoi alternativ, reducand distorsiunile la minimum.

Design-ul si caracteristicile generatoarelor digitale confera o functionare silentioasa, confortabila si accesibila oricui datorita usurintei de utilizare si portabilitatii.

Generatoarele digitale cu inverter prezinta in dotarea standard un sistem de protectie la suprasarcina, senzor de protectie la presiune scazuta in sistemul de ungere, turatie variabila (Smart Throttle) si accelerare automata in functie de sarcina. Toate aceste tehnologii reducand dimensiunile generatoarelor, micsorand nivelul de zgomot, consumul de combustibil, astfel scazand si cantitatea noxelor emise.

Generatoare Insonorizate

generator insonorizat rightGeneratoarele insonorizate cu automatizare reprezinta gama de generatoare cu putere medie - mare (12 - 100 kVA), fiind recomandate pentru santiere sau zone rezidentiale.

Acestea folosesc carcase speciale din material fonoabsorbant care actioneaza prin atenuarea zgomotului produs, asigurand astfel un nivel de confort crescut.

Generatoarele insonorizate mai pot fi echipate si cu sistem de automatizare ATS care monitorizeaza in permanenta pentru a detecta diferente de tensiune de la sursa, iar cand este identificata o abatere de la parametrii normali, ATS-ul porneste motorul automat si declupleaza consumatorul de la sursa principala.

Generatoare pentru uz general

KDE 8000 EA3 leftOfera cel mai bun raport calitate / pret pentru a fi puse in functiune in santier, la birou, la domiciliu sau in alte aplicatii.

Generatoarele sunt protejate de sistemul OPP (Over Power Protection), AVR (Automatic Voltage Regulator) care regleaza tensiunea de iesire si opreste alternatorul daca apare o supraincarcare. In plus, generatoarele mai sunt echipate si cu sistem de protectie la scaderea nivelului de ulei in motor.

Generatoare pentru sudura

KDE180EW XW rightAsigura simultan functiile de generare curent electric si sudura, fara nici un impact asupra oricarei functionalitati ale generatorului, dand consumatorului un avantaj economic major.

Generatoarele sunt echipate cu sistem de control automat al relanti-ului, care din momentul in care nu exista incarcare, reduce viteza motorului si implicit nivelul zgomotului si al noxelor emise.

Designul compact si greutatea redusa impreuna cu sistemul standard de role permit o manevrabilitate si stocare usoara a generatorului dual.

Arcul de sudura este continuu si asigura o sudura de calitate pentru o gama larga de aplicatii, iar regulatorul de curent permite trepte de folosire de electrozi pana la 5 mm grosime.